Fins Lapland 2025 

Röhkömukka 8-15 maart
Dit is vast een idee van de reis die we nog aan het opzetten zijn.

Reisschets voor de reis naar Röhkömukka

 Van 8 t/m 15 maart 2025 zijn we te vinden in Fins lapland.

Vorig jaar waren we in Levi, en dit jaar reizen we met een select gezelschap naar een kleiner wintersportplaatsje : Röhkömukka. Dit dorpje is minder bekend bij de toeristen en authentiek Fins. Er is op dit moment nog ruimte voor 8 personen.

Villa Aurora Ylläs
Deze accommodatie is gelegen in Röhkömukka en beschikt over 4 appartementen met eigen toegang, toilet, douche en 2 kamers met 2 bedden met een schuifdeur. Er is een gezamenlijke ruimte om te eten, spelletjes te spelen een te kletsen. We zullen de meeste maaltijden samen koken en eten. Supergezellig. Verwachtte inleg in de pot is 75 euro. We gaan misschien 2 keer uit eten, en lunchen onderweg voor wie dat wil.

Op loopafstand of per taxi eenvoudig te bereiken; ski lift op 0,6 km, en pistes op 2,6, het meer 1,6 km – mooi om aurora te spotten, winkels 2,2 km, en restaurants op 1,6 km.

Prijs is inclusief een aantal excursies zoals bv:
Husky farm en sledetocht, aurora spotten, rendierenfarm, sneeuwwandelen, sneeuwscooter, ijsvissen, snowvillage, skiën en of langlaufen op eigen gelegenheid. We zijn nog in overleg over de planning, prijs en indeling.

Vluchten
De tijden worden pas later bekend gemaakt. Meestal vlieg je heel vroeg in de ochtend heen en is de terugvlucht in de middag.

08-03-2025 :Amsterdam- Kittila

15-03-2025 :Kittila - Amsterdam

De vluchten worden uitgevoerd door Transavia en zijn inclusief 20 KG ruimbagage. Er mag één handbagage stuk van max. 40 x 30 x 20 cm mee in de cabine, zoals een kleine rugzak of handtas. Deze past onder de stoel voor je.

Wil je een kleine trolley of grotere tas (maximale afmetingen 55 x 35 x 25 cm) meenemen aan boord, dan betaal je bij.

Prijzen
De reis zal worden aangeboden tussen de 1770 en 1870 euro. Dat is inclusief 4 excursies, verblijf, vlucht en transfer van en naar het vliegveld. Evt Lokaal vervoer, buiten de excursies om, zit hier niet bij in.

We hopen van harte dat jullie warmlopen voor deze reis. je kunt je interesse aangeven of je vast opgeven door een mail te sturen naar info@lakshmitravel.nl. Zodra de reis klaar is om geboekt te worden geven we je een seintje!

De afgelopen reis naar Lapland was memorabel, en dat herhalen we graag nog eens!

Koen, Nirosha en Georgia

Deze reis wordt opgezet door Lakshmi i.s.m. TUI Elst

Bij het boeken van een reis ga je akkoord met de algemene voorwaarden

Organisatie

Lakshmi ism TUI Elst

Datum

8 t/m 15 maart 2025

Deelnemers

16 maximaal

Kosten

€ 1690,- p.p.

© 2023 Lakshmi Travel

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Contact

Lakshmi Travel
Rielerweg 23A
7416 ZA Deventer

WhatsApp 06-21715706

info@lakshmitravel.nl
www.lakshmitravel.nl

Webdesign en development:
Birdhouse Solutions