Partners

Wie zijn wij

Lakshmi Travel

Nirosha Boer

Ik ben een vrolijk, enthousiast persoontje, sociaal en altijd erg nieuwsgierig. Ik sta graag met m’n neus vooraan en ben erg ondernemend aangelegd. Ik laat me niet zomaar weerhouden van iets. 

Sinds mijn vijfde jaar is bekend dat ik slechthorend ben, en wel zwaar slechthorend. Ik heb me nooit laten tegenhouden door mijn beperking, maar ben wel tegen heel veel muren en hindernissen aangelopen. Deze heb ik allemaal overwonnen, al was dat niet altijd de makkelijkste weg. Ik weet wat het is om te moeten vechten voor wat je wil. 

Mijn passie is altijd geweest om met mensen te werken. Ik vind mensen boeiend, interessant; waarom doet men zoals men doet? Ik ben op dit moment verpleegkundige (HBO-V) in opleiding. Hiervoor heb ik gewerkt in de gehandicaptenzorg, ouderenzorg en ook met kinderen. Ik heb veel ervaringen opgedaan en ik wil mijn kennis en ervaringen doorgeven.

Ook is een passie van mij; reizen. Ik kreeg de kans om dit in de praktijk te mogen uitvoeren en merkte dat ik het ontzettend leuk vind. Het is niet alleen maar rozengeur en maneschijn, maar als ik merk hoezeer de reizen invloed hebben op de mensen die meegaan, dan ben ik heel trots op mijzelf dat ik hier aan mag bijdragen.

Ik bouw bruggen tussen mensen en verschillende werelden; ik breng mensen met elkaar in contact en daaruit vloeien vaak bijzondere dingen voort.
Ik wil altijd laten zien wat wel kan. Want beperkingen hebben, betekent niet, dat iets niet kan. Denken in mogelijkheden, dat is mijn uitgangspunt, bij alles wat ik doe. Mijn droom was altijd, een eigen bedrijf beginnen, maar wat wilde ik dan? Uiteindelijk viel het op zijn plek: reizen, auditieve beperking, zorgen, kennis en vaardigheden... Daarmee ben ik dit bedrijfje begonnen. 
Lakshmi heeft geen winstoogmerk. Dat helpt ons de prijzen zo laag mogelijk te houden iedereen blij!

Lakshmi & Co.

Georgia van der Gen

Mijn naam is Georgia van der Gen. Ik ben geboren in Californië en kwam al op jonge leeftijd naar Nederland. Vanwege mijn vaders werk verhuisden we veel als gezin. Ik geloof dat ik daardoor een bepaalde flexibiliteit "bezit" die ik in mijn werk goed kan gebruiken.

Ik wilde altijd journaliste worden, dat had voor een deel te maken met mijn fascinatie voor taal, met mijn hang naar avontuur, de behoefte aan afwisseling, en mijn interesse in mensen. Ik werd, na twee jaar high school in Amerika, uitgeloot voor deze studie in Nederland en besloot mijn ondernemersdiploma te gaan halen.

Na een paar jaar in de commercie kreeg ik steeds meer weerstand tegen het feit dat geld vaak de boventoon voerde en dat de mens daar ondergeschikt aan was. Tijd voor een carrière switch. Mijn toenmalige schoonzus en ik startten ons eigen kinderdagverblijf in Noordwijk; kinderdagverblijf Pinokkio en daar heb ik bijna 10 jaar mijn ziel en zaligheid in gelegd.
Alleen....het was fysiek best zwaar en met het oog op de toekomst bedacht ik dat ik beter een fysiek minder zwaar beroep zou kunnen kiezen. Inmiddels wist ik; ik hou van mensen, afwisselingen, uitdagingen, zelfstandig ondernemen, geld, reizen, taal...en daar voldeed het beroep Tolk Gebarentaal volledig aan. In 2003 rondde ik de 4-jarige opleiding Tolk NGT af en nog steeds kan ik me geen beter beroep wensen. Ik werk samen met de meest uiteenlopende mensen, mijn werkgebied loopt van Groningen tot Zeeland en ik reis regelmatig naar het buitenland. Wat wil een mens nog meer?!?! Samen met Nirosha zorg ik ervoor dat mensen een zorgeloze vakantie hebben waarin ze zoveel mogelijk van de cultuur en de gewoontes van een land op kunnen snuiven. Een van de mooiste dingen is dat er altijd wel ruimte is om iemand mee op reis te nemen die het niet breed heeft. We kijken altijd naar hoe het wél kan.

Leuk om je een keer mee te nemen!

Geluc.com / Gelucsmomenten.com

Travel Counsellors

Paul Schröder

Paul Schröder van travel counsellors helpt ons bij het opzetten van de reizen. hij heeft al verschillende malen bewezen dat hij de meest geduldige man op aarde is en heeft ons al meerdere malen door de corona perikelen - inreisvoorwaarden, papieren, testen, bewijzen, enz. heen geloodst. Fijn samenwerken met Paul!

www.travelcounsellors.nl

© 2023 Lakshmi Travel

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Contact

Lakshmi Travel
Rielerweg 23A
7416 ZA Deventer

WhatsApp 06-21715706

info@lakshmitravel.nl
www.lakshmitravel.nl

Webdesign en development:
Birdhouse Solutions