Oostenrijk

3 t/m 10 september

Deze reis is opgezet door Hans Lammers onder de vlag van Lakshmi & Co

Hij hoopt met deze reis een mooie ervaring voor zijn medemens te realiseren.

Op zaterdag 3 september vertrekt onze trein vanaf station Arnhem. Met twee korte overstappen reizen we door de meest uiteenlopende landschappen en komen we rond 19:00 in Salzburg aan. De reis met de trein is al een belevenis op zich!

We verblijven in pension Elisabeth op loopafstand van het centrum en hebben de kamers op basis van logies en ontbijt geboekt.

Voor de lunch en het diner zoeken we leuke en gezellige restaurantjes die voor nette prijzen de meest heerlijke Oostenrijkse gerechten: kaiserschmarn en knoflooksoep.

Vanuit het hotel maken we diverse uitstapjes en wandelingen. Dikwijls kun je zelf de afstand bepalen. Hans heeft routes uitgestippeld langs historische gebouwen in de stad, wandelingen waarbij je met de gondel omhooggaat en over bergtoppen stapt, boswandelingen, naar de Liechtenstein klam bij Stk Johann im Pongau en als klapstuk naar de Tarttberg Alm Strasse om te genieten van prachtige panorama’s.

Uiteraard is er ook een vrije middag zodat we kunnen zien wat er allemaal in Salzburg wordt verkocht en wat absoluut mee moet naar Nederland.

Een bezoek aan het Salzburger Freilicht museum mag natuurlijk ook niet ontbreken. Ook tijdens deze reis geldt: niets moet alles mag. Als je een dagje in het pension wil blijven, of een privé uitstapje wil maken is daar alle ruimte voor.

We verplaatsen ons te voet, per openbaar vervoer en met taxi’s. Ter plekke zullen we bepalen wie waar gebruik van maakt en welke kosten daar bij horen.

Het is voor deze reis leuk als je goed mee kan komen met wandelen, maar er zijn ook manieren om met de groep mee te gaan zonder dat je goed ter been bent. er is geen alternatief programma.

Voor deze reis hebben we twee schrijftolken en een team nmg/ngt tolken gereserveerd.

UWV heeft met ingang van 1 januari 2022 compleet onverwacht het protocol veranderd mbt tolken in het buitenland. Tolken in het buitenland wordt niet langer vergoed. Terwijl de strijd achter de schermen speelt heeft dit al directe gevolgen voor de tolken die met ons meereizen. Op dit moment kunnen we de tolken niet garanderen dat ze betaald zullen worden. Zelfs niet voor de reizen die al stonden geboekt, ook ivm corona, en waar de tolken ook al kosten voor hebben gemaakt. Gelukkig hebben we een aantal tolken die het risico kunnen en durven nemen en toch mee op reis gaan. Dus ondanks alles kunnen we voorlopig nog even blijven genieten van alles wat de buitenlandse reizen ons bieden qua cultuur, mooie verhalen en ook de mooie gesprekken van de reizigers onderling…. in alle modaliteiten. 

Voor wie 
Iedereen is welkom! Voor wandelaars, geoefende en minder geoefende, en ook voor mensen die niet zo van het wandelen zijn.

We gaan uit van 18 deelnemers (vanaf 10 gaat de reis door)

Wanneer
Zaterdag 3 september t/m zaterdag 10 september

Waar?
Salzburg verblijf in Pension Elisabeth

Prijs
Ongeveer 600 euro voor de reis en het verblijf

Daar komt nog bij vervoer ter plaatse, eten en entree voor musea en de gondel.

Reken op zo’n 200 euro extra, dan zit je redelijk in de buurt.

Opgeven en vragen via info@lakshmitravel.nl

We hopen dat we je enthousiast hebben kunnen maken over deze made by Hans treinreis naar Oostenrijk !!!

Deze reis is opgezet door Lakhsmi & Co.

Organisatie

Lakshmi & Co.

Datum

3 t/m 10 september

Deelnemers

18

Kosten

€ 600,-

© 2023 Lakshmi Travel

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Contact

Lakshmi Travel
Rielerweg 23A
7416 ZA Deventer

WhatsApp 06-21715706

info@lakshmitravel.nl
www.lakshmitravel.nl

Webdesign en development:
Birdhouse Solutions