Voorwaarden en privacyverklaring: Lakshmi travel
 1. U wordt gevraagd om uw gegevens door te geven voor een reis.
  Bij vliegreizen kan er worden gevraagd om paspoortnummer en volledige namen.Na elke gemaakte reis worden uw gegevens vernietigd.
 2. Uw gegevens worden niet gedeeld met derden, enkel als er een derde partij is die de boeking maakt. U wordt hiervan op de hoogte gesteld.
 3. Elke reis wordt er een deelnemerslijst verspreid, hierop staat alleen uw naam vermeld.
 4. Als u annuleert krijgt u bij: *[1]
  - 30 dagen of meer voor vertrek: de gehele reissom retour
  - vanaf 15 dagen voor vertrek: 50% van de reissom retour
  - vanaf 8 dagen voor vertrek: geen geld retour.
 5. Lakshmi dienstverlening is niet verantwoordelijk voor diefstal, vermissing of andere gemaakte onkosten tijdens de reizen.
 6. Foto’s die tijdens de reis worden gemaakt, mogen niet worden gepubliceerd zonder toestemming van de personen hierop.
  Lakshmi zelf publiceert altijd een aantal foto’s op haar social media. U kunt laten weten als u hier niet op wil.
 7. Een aantal dagen voor vertrek worden er twee WhatsApp groepen aangemaakt. Een voor belangrijke informatie, daar komt u sowieso in. En een voor foto’s en gezellig kletsen. U kunt aangeven of u daar in wil.
 8. Lakshmi maakt een kamerindeling. Op het boekingsformulier kunt u aangeven met wie u een kamer deelt. Geeft u geen wens op, dan wordt u ingedeeld, meestal gaat dit in overleg.
 9. Sluit zelf een goede reisverzekering en bij voorkeur een annuleringsverzekering af.

Zorg voor een goede annuleringsverzekering.

  Reisbegeleiding
  Tijdens de reis gaat er minimaal één reisbegeleider mee en indien nodig een assistent-begeleider. Zij zijn de aanspreekpunten als het gaat om de reis en het programma.
  De reisbegeleiding is gedurende de reis aanwezig, maar neemt niet altijd deel aan de activiteiten en/of programma. De reisbegeleider is altijd bereikbaar (telefonisch, sms, WhatsApp).

  De reisbegeleider is geen gids. Wij kunnen wel tips geven als het gaat om bezienswaardigheden, restaurants en OV, maar het is ook verstandig om je zelf goed voor te bereiden.

  Het programma is elke reis onder voorbehoud van wijzigingen, hoe goed er thuis ook wordt voorbereid, het kan zijn dat er ter plekke toch wijzigingen plaats vinden.

  De reisbegeleiding houdt rekening met de wensen van reizigers, maar kan niet altijd elk verzoek inwilligen.

  Tolken
  Tijdens elke reis worden tolken ingezet; de standaard verdeling is: twee tolken NmG en twee schrijftolken. Indien er gebarentaal gebruikers mee gaan, dan is er ook een tolk NGT/NL beschikbaar. Lakshmi heeft een team van samenwerkende tolken, die bekend zijn met haar werkwijze. De tolken zijn mee om de communicatie te waarborgen.
  Lakshmi deelt waar nodig de tolken in en deze indeling is leidend. Op verzoek kan er een tolk mee, maar het belang van de groep gaat boven het individuele belang.
  Er is altijd één tolk beschikbaar voor de reisbegeleiding.

  Lakshmi vraagt hiervoor 12 uren per reiziger per reis te reserveren. De huidige regelgeving – 1 juli 2022 – biedt geen ruimte voor aanvragen voor buitenland reizen op organisatie niveau.

  Deventer, 4 januari 2023.

   * Hierbij wordt een uitzondering gemaakt als de reis wordt geboekt via een andere organisatie. Als hier een annulering wordt gemaakt dan kan er een deel van de reissom ofwel annuleringskosten in de rekening worden gebracht, deze kosten worden doorberekend aan de boeker. 

  [1] U kunt alleen de volledige reissom retour krijgen als er niet al een betaling voor vliegticket is gedaan. In dat geval hangt het van de luchtmaatschappij af of u dat bedrag retour krijgt en in welke vorm.

  © 2023 Lakshmi Travel

  Aanmelden voor nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte

  Contact

  Lakshmi Travel
  Rielerweg 23A
  7416 ZA Deventer

  WhatsApp 06-21715706

  info@lakshmitravel.nl
  www.lakshmitravel.nl

  Webdesign en development:
  Birdhouse Solutions