Ibiza bootcamp

7 t/m 16 mei

Dit is een uitgestelde reis van 2020 onder leiding van Robin Frings. Lakshmi & CO ondersteunt Robin bij de communicatie, organisatie, en realisatie van de reis.

Robin organiseert al een aantal jaren bootcamp Ibiza 

Het niveau van de bootcamp varieert van beginners tot intensief en voor wie het prettig vindt en/of nodig heeft zijn er tolken om de communicatie te ondersteunen.

Schrijftolken, tolken NMG en tolken NGT. Ook tijdens de bootcamp 

UWV heeft met ingang van 1 januari 2022 compleet onverwacht het protocol veranderd mbt tolken in het buitenland. Tolken in het buitenland wordt niet langer vergoed. Terwijl de strijd achter de schermen speelt heeft dit al directe gevolgen voor de tolken die met ons meereizen. Op dit moment kunnen we de tolken niet garanderen dat ze betaald zullen worden. Zelfs niet voor de reizen die al stonden geboekt, ook ivm corona, en waar de tolken ook al kosten voor hebben gemaakt. Gelukkig hebben we een aantal tolken die het risico kunnen en durven nemen en toch mee op reis gaan. Dus ondanks alles kunnen we voorlopig nog even blijven genieten van alles wat de buitenlandse reizen ons bieden qua cultuur, mooie verhalen en ook de mooie gesprekken van de reizigers onderling…. in alle modaliteiten. 

Het programma begint iedere dag met yoga en of ademoefeningen, gevolgd door ontbijt, bootcamp gevorderden, beginners, lunch en een middagdeel waarin we verschillende facultatieve uitstapjes maken. Niet allemaal sportief ;-) op zondag en maandag is er een coach met wie je in gesprek kunt als je bepaalde doelen wilt bereiken maar het tot nu toe nog niet wil lukken.

Ieder jaar is een bezoek aan het eiland Formenterra met haar hagelwitte stranden een van de hoogtepunten van de reis. Op Formentera huren we fietsen om het eiland te ontdekken en wie wil kan daar zwemmen of snorkelen in de azuurblauwe warme zee.

Een bezoek aan de oude stad - da alte villa - , de hippiemarkt en Es Vedra bij zonsondergang mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Genoeg te doen tijdens de 7-daagse reis!!

Voor deze reis boek je je eigen vliegticket 

Transavia heeft vaak nette tijden en prima prijzen en je kunt aanvinken dat je gebruik wil maken van de mogelijkheid de datum van je reis te verzetten in geval corona roet in het eten gooit.

Je krijgt hiervoor transport op het eiland en verblijf op een 2 persoonskamer in JET. In ieder appartement zit een keuken zodat je kunt kiezen om uit eten te gaan - of ter voorzien in je eigen maaltijden op je kamer.

Jet ligt aan het strand en heeft 2 zwembaden. Onder het gebouw bevindt zich een supermarkt.

Voor wie
Iedereen is welkom! Er is een programma voor beginners en voor gevorderden en in sommige gevallen is het mogelijk individuele begeleiding te krijgen.

Op dit moment zijn er 9 deelnemers en we hebben in totaal plaats voor 20 personen.

Wanneer
Zaterdag 7 mei 2022 arriveren de bootcampers en zaterdag 14 mei eindigt de bootcamp.

Waar
Appartements JET, Playa den Bossa, Ibiza

Prijs
699,- euro incl verblijf in een 2 pkamer bij appartements Jet. Incl bootcamp instructeur, coaching en vervoer over het eiland bij gezamenlijke actviteiten. Excl maaltijden, excuries en vlucht

Opgeven voor deze reis kan via : info@rf-personaltraining.com        

Voor vragen over deze reis stuur je het best een mail naar : robin_frings2@hotmail.com 

Vragen mbt de communicatie kun je stellen aan Georgia op georgia@lakshmitravel.nl of via 06-21224466

Organisatie

Robin Frings i.s.m. Lakshmi & Co.

Datum

7 t/m 16 mei

Deelnemers

Maximaal 20

Kosten

€ 699,-

© 2023 Lakshmi Travel

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Contact

Lakshmi Travel
Rielerweg 23A
7416 ZA Deventer

WhatsApp 06-21715706

info@lakshmitravel.nl
www.lakshmitravel.nl

Webdesign en development:
Birdhouse Solutions