Tenerife

1 t/m 8 maart

Deze reis is opgezet door Lakshmi ism Mona Lisa tours

Na een aantal jaar naar Gran Canaria te zijn geweest, gaan we in maart 2023 naar een ander Canarisch eiland, namelijk Tenerife.

Dit is het grootste eiland van de Canarische eilanden. In maart is het er rond de 20 graden, een ideale temperatuur om je vitamine D weer aan te vullen en ‘s avonds met een vestje aan over de boulevard te kunnen slenteren. Het meest bekende van Tenerife is waarschijnlijk de vulkaan, El Teide. Hier is het eiland ook naar vernoemd, want wist je dat Tenerife “witte berg” betekent? De vulkaan heeft namelijk een witte piek.

We verblijven in Best hotel Jacaranda, wat vlakbij Adeje ligt. En niet geheel onbelangrijk, ook het strand en de zee zijn vanuit deze locatie goed te bereiken.
Daarnaast zijn er in de omgeving veel gezellige barretjes en winkeltjes.

Er valt genoeg te zien en te beleven!

Wat denk je van een dagje naar een enorm waterpark? Siam Park heeft fantastische zwembaden en is een prachtig waterpark. Je kunt je hier prima vermaken. Voor het bezoeken van een werelderfgoed hoef je niet ver: het National Park El Teide is uitgeroepen tot werelderfgoed en dit is zeker een bezoekje waard!
Een rondtocht over het eiland is ook mogelijk. Of een dagtrip naar La Gomera, een van de andere Canarische eilanden.
Of spot je liever tijdens een boottrip doflijnen en walvissen? Ook dat kan.

In overleg met elkaar stellen we het programma samen. Natuurlijk is er ook genoeg gelegenheid om zelf op pad te gaan, of om naar het strand te gaan. We wisselen actieve dagen af met rustdagen. 

We verblijven op basis van verblijf met ontbijt, zodat we vrij zijn om ’s avonds ergens te gaan eten. Over het algemeen kun je er goed en voordelig eten.
Het hotel heeft maar liefst vier prachtige zwembaden, dus vergeet niet je zwemkleding mee te nemen.

Wanneer  
1 t/m 8 maart 2023

Waar 
Hotel best Jacaranda Tenerife 

Prijs 

€1100,- (* januari 2023). Deze prijs kan veranderen, met name als de vlucht duurder wordt.
Op basis van verblijf in tweepersoonskamer. Kosten zijn inclusief vlucht, verblijf en ontbijt, koffer van 20 kg en bijdrage aan het garantiefonds. We vliegen vanaf Amsterdam. 

Er gaan vier tolken mee, 2 schrijftolken en 2 NGT/NmG tolken. Als je deelneemt vragen we of je 12 uur wil reserveren van je leefuren. We wachten nog op antwoord va UWV voor meer duidelijkheid.

Bij het boeken van een reis ga je akkoord met de algemene voorwaarden

Organisatie

Lakshmi ism Mona Lisa tours

Datum

1 t/m 8 maart 2023

Deelnemers

15 maximaal

Kosten

Ongeveer € 1100,-

© 2023 Lakshmi Travel

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Contact

Lakshmi Travel
Rielerweg 23A
7416 ZA Deventer

WhatsApp 06-21715706

info@lakshmitravel.nl
www.lakshmitravel.nl

Webdesign en development:
Birdhouse Solutions