Gran Canaria

14 t/m 21 februari 

Heerlijk een week er tussen uit naar Gran Canaria. Op vier uur vliegen ligt het prachtige eiland en toch voelt het of je verder weg bent.

We verblijven in hotel Bull Eugenia Victoria & Spa in de bekende badplaats Playa del Ingles. Een luxe hotel met eigen zwembad (zowel binnen als buiten), een heerlijk ontbijt buffet, en het strand op 1500 meter.
Of we gaan naar het mooiste strand op Gran Canaria, Playa de Amadores. Prachtig blauw water waar je heerlijk kunt zwemmen!

Deze vakantie is vooral bedoeld om bij te komen van de drukte en vitamine D te tanken. De temperatuur leent zich daar goed voor; met gemiddeld 20 graden kun je heerlijk zonnen en een terrasje pakken. Toch is het af en toe ook leuk om een uitstapje te maken.
Misschien naar de hoofdstad Las Palmas? Iedere donderdag kun je daar authentieke tapas eten en dat is heerlijk!

Misschien is een jeepsafari iets voor jou? Of zit je liever op een kameel? Een boottocht, dolfijnen spotten…Alles is mogelijk en niets is verplicht. Voor ons is een bezoek aan het vissersdorpje Puerto de Mogan altijd een van de hoogtepunten. De meest belangrijke bron van inkomsten van dit dorpje is nog altijd de visserij. De vis die ’s avonds wordt geserveerd is afkomstig van de vangst van de dag, en het wemelt van de gezellige winkeltjes, barretjes en restaurants.

Voor wie
Iedereen is welkom

De communicatie wordt ondersteund door (schrijf)tolken die alles wat er om je heen gebeurt en wordt verteld, voor je vertalen. Heerlijk ontspannen op reis zonder je druk te maken om de communicatie.
Geen maximaal aantal deelnemers. De reis is in principe vol, maar als je graag mee wil is er vast nog iets te regelen.

UWV heeft met ingang van 1 januari 2022 compleet onverwacht het protocol veranderd mbt tolken in het buitenland. Tolken in het buitenland wordt niet langer vergoed. Terwijl de strijd achter de schermen speelt heeft dit al directe gevolgen voor de tolken die met ons meereizen. Op dit moment kunnen we de tolken niet garanderen dat ze betaald zullen worden. Zelfs niet voor de reizen die al stonden geboekt, ook ivm corona, en waar de tolken ook al kosten voor hebben gemaakt. Gelukkig hebben we een aantal tolken die het risico kunnen en durven nemen en toch mee op reis gaan. Dus ondanks alles kunnen we voorlopig nog even blijven genieten van alles wat de buitenlandse reizen ons bieden qua cultuur, mooie verhalen en ook de mooie gesprekken van de reizigers onderling…. in alle modaliteiten.

Door wie
Deze reis is opgezet door Lakhsmi travel ism met Paul Schröder van travelcounsellors. Nirosha begeleidt de reis en wordt daarbij geassisteerd door haar linkerhand  Georgia.

Wanneer
14 t/m 21 februari 2022

Waar
Hotel Bull Eugenia Victoria in  Playa del Ingles. Gran canaria.

Prijs
De prijs is variabel: de kosten voor vlucht, hotel en halfpension, zijn tussen de € 800,- € 900,- . 

Contact
Meer informatie vraag je aan via info@lakshmitravel.nl

Organisatie

Lakshmi Travel

Datum

14 t/m 21 februari 

Deelnemers

Nog 3 plekken vrij

Kosten

Tussen de € 800,- € 900,- . 

© 2023 Lakshmi Travel

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Contact

Lakshmi Travel
Rielerweg 23A
7416 ZA Deventer

WhatsApp 06-21715706

info@lakshmitravel.nl
www.lakshmitravel.nl

Webdesign en development:
Birdhouse Solutions