Over Lakshmi Travel

Onbeperkt reizen voor iedereen

Wat betekent Lakshmi? 
Lakshmi is een hindoeïstische Godin die staat voor: licht, rijkdom, geluk, schoonheid, moed, vruchtbaarheid en liefde. Ze is de moeder van het universum.

Allemaal bijzondere waarden, die in mijn eigen leven ook zo belangrijk zijn en zo passend. Daarnaast is het de betekenis van mijn eigen naam. Dus zo lang hoefde ik er niet over na te denken, Lakshmi werd het. 

Met Lakshmi travel ging een lang gekoesterde wens in vervulling. Reizen zit me in het bloed en ik hou van cultuur opsnuiven en organiseren. Ik zie iedere reis weer dat reizen mensen gelukkig maakt. Even weg uit de dagelijkse omgeving, in aanraking komen met anderen en je verhaal delen. Omdat ik zelf zwaar slechthorend ben, en me altijd afhankelijk voelde van de welwillendheid van mijn reisgenoten om me te voorzien van de nodige informatie, zorgen we ervoor dat onze reizen ook toegankelijk zijn voor mensen die slechthorend, doof of plotsdoof zijn. Zo reizen er altijd (schrijf)tolken met ons mee die alles vertalen wat wordt gezegd. Dat kan de flightsafety instructie zijn in het vliegtuig, een serieus gesprek aan tafel, of de Engelse gids die vertelt wat er in het museum allemaal te zien is. Op deze manier hoef je niet op je tenen te lopen en kun je alle informatie met minimale inspanning tot je nemen.

En als mensen met een andere uitdaging graag mee willen reizen gaan we met liefde ook die mogelijkheden onderzoeken.

Onder de naam Lakshmi travel organiseer ik mijn “eigen” reizen. Mijn linkerhand Georgia ondersteunt me bij de organisatie en waar mogelijk gaat ze mee op reis. Dat is handig want ze is tolk en haar talen zijn op niveau. Zo zijn we altijd verzekerd van optimale communicatie onderweg. Samen stellen we een team samen waarvan we inschatten dat ze goed passen bij een bepaalde reis, bepaalde reizigers of bepaalde “modaliteiten”.

Soms zijn er mensen die zelf een reis willen organiseren, maar die of geen ervaring hebben of niet weten hoe ze dat aan pakken met de communicatie of gewoonweg geen tijd hebben. Om deze mensen van dienst te zijn hebben we;

Lakshmi & Co. 
Onder Lakshmi & Co vind je de reizen die we samen met een ander realiseren. Op dit moment werken we bv samen met Robin Frings (bootcamp Ibiza en Malediven) en staat er in september een reis naar Oostenrijk op de planning, van A tot Z uitgedacht door Hans Lammers. Het idee komt van hen en we ondersteunen bij de uitvoering waar dat gewenst en/of nodig is.

Heb jij ook ideeën voor een reis en vind je het leuk als we je daarbij helpen? Stuur dan een berichtje naar info@lakshmitravel.nl

Wij doen ons uiterste best een ruime keuze aan reizen te bieden als u hier tóch niet vindt wat je zoekt kun je altijd een kijkje nemen op de site van Wesemann travel en/of de reizen van Mo travelers. 

© 2023 Lakshmi Travel

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Contact

Lakshmi Travel
Rielerweg 23A
7416 ZA Deventer

WhatsApp 06-21715706

info@lakshmitravel.nl
www.lakshmitravel.nl

Webdesign en development:
Birdhouse Solutions