Kroatie

3 t/m 7 oktober

Gebaseerd op een wens van Nirosha, Kroatie stond al een tijdje op mijn lijstje om naar toe te gaan. Bij Paul van Travelcounsellors heb ik nagevraagd wat de mogelijkheden zijn en hij kwam met het volgende voorstel, waar ik heel enthousiast van werd. En dit wil ik graag met jullie delen!

We gaan vijf dagen naar Split, waar we verblijven in het Art Hotel, wat dicht bij het historische centrum van Split ligt. Nog geen tien minuten lopen van Diocletianus paleis, wat op Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Dit hotel heeft een wellnesscentrum en een sauna. Dus naast het opsnuiven van cultuur, ook een mooie plek om bij te komen.

Het hotel ligt in de buurt van cafés en restaurants en een winkelcentrum, dat is natuurlijk heel erg fijn. Ook is het stadsstrand op twintig minuten lopen bereikbaar.

Een aantal excursies zijn mogelijk: wat denk je van een dagje naar de meren en watervallen? Je kunt ook een duik nemen in de rivier Krka.
Een uitstapje naar de pachtige Plitvice meren, kan ook tot de mogelijkheden behoren. Dit is een mooi stukje paradijs, waar je volop van kunt genieten.

Ook is er een mogelijkheid tot een begeleide fietstour.

Met z’n alle beslissen we wat we voor leuke excursies we kunnen gaan doen. En natuurlijk ook gewoon genieten van het gezelschap en de mooie natuur.

Vluchtschema: maandag 3 oktober 11.50 vanaf Amsterdam naar Split
Vrijdag 7 oktober 13.45 van Split naar Amsterdam. We vliegen met EasyJet.

De genoemde prijs van € 600, is inclusief vlucht en handbagage, privé transfer, en verblijf met ontbijt.
Mocht je nog een koffer mee willen nemen, betaal je € 61,- hiervoor (retour en max 23 kilo).
De prijzen kunnen veranderen, met name de vluchtprijs kan duurder worden. Hoe eerder je boekt, hoe goedkoper!

Er kunnen maximaal 12 personen mee.
Er is misschien nog een plekje vrij :-)

Voor wie
iedereen is welkom!

Wanneer
3 t/m 7 oktober

Waar
Art Hotel, Split Kroatie

Door wie
Lakshmi

Prijs
€ 600,- op moment van schrijven. Prijzen kunnen veranderen (16 juni 2022)

Contact
Meer informatie via info@lakshmitravel.nl

UWV heeft met ingang van 1 januari 2022 compleet onverwacht het protocol veranderd mbt tolken in het buitenland. Tolken in het buitenland wordt niet langer vergoed. Terwijl de strijd achter de schermen speelt heeft dit al directe gevolgen voor de tolken die met ons meereizen. Op dit moment kunnen we de tolken niet garanderen dat ze betaald zullen worden. Zelfs niet voor de reizen die al stonden geboekt, ook ivm corona, en waar de tolken ook al kosten voor hebben gemaakt. Gelukkig hebben we een aantal tolken die het risico kunnen en durven nemen en toch mee op reis gaan. Dus ondanks alles kunnen we voorlopig nog even blijven genieten van alles wat de buitenlandse reizen ons bieden qua cultuur, mooie verhalen en ook de mooie gesprekken van de reizigers onderling…. in alle modaliteiten. 

Organisatie

Lakshmi & Co.

Datum

3 t/m 7 oktober

Deelnemers

12

Kosten

€ 600,-

© 2023 Lakshmi Travel

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Contact

Lakshmi Travel
Rielerweg 23A
7416 ZA Deventer

WhatsApp 06-21715706

info@lakshmitravel.nl
www.lakshmitravel.nl

Webdesign en development:
Birdhouse Solutions