Krakau

1 t/m 4 april 2022

Krakau is een prachtige stad en er is genoeg te zien en beleven. Een ritje in de koets maken? Een leuke ervaring!

Wandelen kan er ook prima in de mooie parken. Of ga je liever winkelen?

Wat niet mag ontbreken is een bezoek aan de zoutmijnen. Deze liggen diep onder de grond en de gids vertelt ons de mooie geschiedenis hiervan. Prachtige objecten en indrukwekkend lichtspel.

Op een uur rijden ligt kamp Auschwitz. We weten allemaal wat een gruwelijke dingen zich daar hebben afgespeeld tijdens WO2. Een bezoek aan Auschwitz geeft je een beeld van hoe het was in het kamp. Zeer indrukwekkend en aangrijpend.

De excursies die we plannen zijn allemaal optioneel. Als je liever niet meewil naar het kamp bedenken we samen een alternatief.

Vlucht is niet inbegrepen bij de prijs.
We verblijven in Aparthotel Pergamin.

Voor wie 
Iedereen. Voor de mensen die gebruik maken van tolken zetten we (schrijf)tolken in die gedurende de reis alles vertalen wat wordt gecommuniceerd, van de gesprekken tijdens het ontbijt tot de rondleidingen en de instructies in het vliegtuig.

UWV heeft met ingang van 1 januari 2022 compleet onverwacht het protocol veranderd mbt tolken in het buitenland. Tolken in het buitenland wordt niet langer vergoed. Terwijl de strijd achter de schermen speelt heeft dit al directe gevolgen voor de tolken die met ons meereizen. Op dit moment kunnen we de tolken niet garanderen dat ze betaald zullen worden. Zelfs niet voor de reizen die al stonden geboekt, ook ivm corona, en waar de tolken ook al kosten voor hebben gemaakt. Gelukkig hebben we een aantal tolken die het risico kunnen en durven nemen en toch mee op reis gaan. Dus ondanks alles kunnen we voorlopig nog even blijven genieten van alles wat de buitenlandse reizen ons bieden qua cultuur, mooie verhalen en ook de mooie gesprekken van de reizigers onderling…. in alle modaliteiten. 

Waar
Krakau, Polen. Aparthotel Pergamin. Centrum van de stad.

Prijs
Je betaalt €150 pp bij een 2 persoonskamer. exclusief excursies en ontbijt. Inclusief overnachtingen.
Als je ondersteuning wil bij het boeken van een vlucht kun je mailen met info@lakshmitravel.nl

Organisatie

Lakshmi Travel

Datum

1 t/m 4 april 2022

Deelnemers

Maximaal 10

Kosten

€150 p.p. (bij een 2 persoonskamer)

© 2023 Lakshmi Travel

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Contact

Lakshmi Travel
Rielerweg 23A
7416 ZA Deventer

WhatsApp 06-21715706

info@lakshmitravel.nl
www.lakshmitravel.nl

Webdesign en development:
Birdhouse Solutions