Schotland
Edinburgh

zaterdag 30 november t/m dinsdag 3 december

Christmas shopping en de highlands

In de donkere wintermaanden organiseren we een korte stedentrip naar het gezellige- in kerstsferen gehulde- Edinburgh. Even een paar daagjes er tussen uit naar deze mooie stad op slechts een uur vliegen vanaf Amsterdam. 
We verblijven in het 4 sterren Hilton double tree hotel midden in het centrum ligt en uitkijkt op het kasteel.  Dag 1 is een mooie dag om de omgeving van het hotel te verkennen, te eten in een pub en een echte pint te drinken. Dag 2 staat een -optionele - dag tocht bustour op het programma:
De Schotse Hooglanden zijn prachtig en het is ontzettend mooi om een tocht te maken! Je kijkt je ogen uit, kunnen we je garanderen. Dag 3 een bezoek aan de gezellige kerstmarkt in hartje Edinburgh. We eindigen met een kaasfondue voor de liefhebber bij het fameuse restaurant Petit Paris.
Dag 4 is er tijd om de stad zelf te verkennen, deze heeft genoeg te bieden. Leuke winkeltjes met kasjmieren sjaals en sieraden met prachtige Keltische symbolen. Vanwege de kinderkopjes en hellingen is Edinburgh minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Wanneer
Deze kerstrip vertrekt zaterdagochtend  30 november vanaf Schiphol en eindigt dinsdag avond 3 december weer op dezelfde plaats. 4 volle dagen pret!

Waar 
Schotland - Edinburgh 

Wie Voor iedereen die met ins mee wil reizen en bereid is de communicatie aan te passen. Zoals je van ons gewend bent reizen (schrijf)tolken mee voor optimale communicatie. Edinburg heeft trappen, grote keien als bestrating en is heuvelachtig. Minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Als je twijfelt, neem dan even contact op met Nirosha of Georgia.

Prijs 
Rond 580 euro inclusief ontbijt en vlucht. op basis van een 2 persoonskamer. De highland tour - sterk aanbevolen is rond de 85 euro. De vliegtijden zijn in de regel gunstig en goed geprijsd. Op dit moment zijn de schema's voor de vluchten december 2024 nog niet bekend maar de retour prijzen liggen rond de 200 euro. We informeren je zodra we kunnen gaan boeken! Op dat moment kun je altijd nog zeggen dat je er vanaf ziet.

Je kunt je onder voorbehoud van de definitieve -vlucht- prijzen opgeven via info@lakshmitravel.nl. we setmmen dan af zodra we de nieuwe prijzen en het schema van december 2024 hebben.

UWV heeft met ingang van 1 januari 2022 het protocol veranderd mbt tolken in het buitenland. We zullen je vragen of je tolkuren beschikbaar hebt. Alles uiteraard in overleg. Aan het einde van een jaar is dat een grotere uitdaging.

Bij het boeken van een reis ga je akkoord met de algemene voorwaarden

Organisatie

Lakshmi travel

Datum

30 november t/m 3 december 2024

Deelnemers

16 personen

Kosten

Ongeveer € 580,00

© 2023 Lakshmi Travel

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Contact

Lakshmi Travel
Rielerweg 23A
7416 ZA Deventer

WhatsApp 06-21715706

info@lakshmitravel.nl
www.lakshmitravel.nl

Webdesign en development:
Birdhouse Solutions