Schotland
Edinburgh

Tussen 14 en 21 augustus 2023

Deze reis is opgezet door Lakshmi 

In de zomer organiseren we een korte stedentrip naar Edinburgh van vijf of zes dagen.Even een paar daagjes er tussen uit naar deze mooie stad op slechts een uur vliegen vanaf Amsterdam. Dus we zijn er al vlot! Op deze reis mag een heksentour natuurlijk niet ontbreken; Edinburgh staat bekend om z’n mysterieuze verhalen. Men zegt dat er heksen wonen. Misschien zie je ’s avonds boven de stad vliegen?
Natuurlijk is er meer te beleven. De Schotse Hooglanden zijn prachtig en het is ontzettend mooi om een tocht te maken! Je kijkt je ogen uit, kunnen we je garanderen.Misschien komen we wel langs het meer van Loch Ness. Spot jij het beroemde van monster van Loch Ness?
Er is ook tijd om de stad zelf te verkennen, deze heeft genoeg te bieden. Leuke winkeltjes met kasjmieren sjaals en sieraden met prachtige Keltische symbolen. Wat te denken van de beroemde kilts; durf jij het aan er een te kopen en misschien zelfs wel te dragen?voor de liefhebber staat een whisky tour op het programma, dat kan natuurlijk niet missen. 

Wanneer
Deze leuke reis vindt plaats medio augustus (tussen 14 t/m 21 augustus). in de tweede helft van januari kunnen we exacte data overleggen! je kunt in ieder geval vast je eventuele belanstelling voor deze trip aangeven door te mailen naar Nirosha: info@lakshmitravel.nl

Waar 
Schotland - Edinburgh 

Prijs 
Rond 700 euro - inclusief vlucht en verblijf

UWV heeft met ingang van 1 januari 2022 het protocol veranderd mbt tolken in het buitenland. Terwijl de gesprekken hierover nog lopen heeft deze verandering directe gevolgen voor de tolken die met ons meereizen. Op dit moment vragen we onze reizigers of ze bereid zijn 12 uur van de eerste 30!! te reserveren per reis. alvast hartelijk bedankt.

Bij het boeken van een reis ga je akkoord met de algemene voorwaarden

Organisatie

Lakshmi 

Datum

medio augustus 2023 (tussen 14 en 21)

Deelnemers

tussen de 12 en 18

Kosten

Ongeveer € 700,-

© 2023 Lakshmi Travel

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Contact

Lakshmi Travel
Rielerweg 23A
7416 ZA Deventer

WhatsApp 06-21715706

info@lakshmitravel.nl
www.lakshmitravel.nl

Webdesign en development:
Birdhouse Solutions