Banner Grand Canaria C Praag 2
Een kijkje in de “Gouden Stad” van Europa

Van 9 t/m 12 september 2024

Praag is een van de mooiste steden van Europa. Het prachtige en historisch centrum staat zelfs op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Praag heeft een interessante geschiedenis en dat zie je terug in de huizen en gebouwen.

In de oude binnenstad is veel te beleven en te zien. Op het Oude Stadsplein kun je je vergapen aan het uurwerk van Praag, die om het uur een poppenkast laat zien.
Loop over de Karelsbrug van de Oude Stad naar de wijk Mala Strana, om daar een kijkje te nemen in de Praagse Burcht? Misschien zijn we getuige van de wisseling van de wacht?

Ook een bezoek aan de Joodse wijk is een aanrader. Hier ademt het geschiedenis; een van de oudste synagogen staat hier. Er is ook een Joodse begraafplaats welke je kunt bezoeken, en je kunt verwonderen over de wijze waarop men de doden heeft begraven.

En er is nog zoveel meer te zien en te doen! Ga je mee met ons om Praag te verkennen en te genieten van al het moois?

Wanneer
We vertrekken op maandag 9 september, in de ochtend van Schiphol. Omdat we vroeg vertrekken, doen we het deze dag rustig aan. We kunnen wat rondslenteren in Praag en vast een deel van de stad op ons gemakje verkennen.

De andere twee dagen kunnen we uitstapjes maken. Dat doen we in overleg, dus mocht je wensen hebben, dan kunnen we zeker kijken of we dit kunnen uitvoeren. We komen op donderdag 12 september in de avond terug.

Waar
Praag – Tsjechie

Wie
Iedereen die met ons mee wil en bereid is om de communicatie aan te passen. Praag is redelijk toegankelijk, maar niet heel geschikt voor als je slecht ter been bent. De bestrating bestaat veel uit kinderkopjes en Praag is ook heuvelachtig. Je kunt altijd contact met ons opnemen over mogelijkheden.

Prijs
De prijs ligt op dit moment op € 320,-. Dit is inclusief verblijf met ontbijt en de vlucht. Je verblijft in een tweepersoonskamer. Indien je een eenpersoonskamer wil, is dit – mogelijk, op basis van beschikbaarheid van het hotel. Er geldt dan wel een toeslag.
De vlucht is ca €100, retour op dit moment. De prijzen veranderen echter snel, dus indien op moment van boeken de prijs hoger is, dan informeren we je en kun je altijd aangeven of je wel of niet akkoord gaat met deze prijs. De vlucht wordt uitgevoerd door EasyJet.

Vragen of twijfels? Mail naar info@lakshmitravel.nl : we helpen je graag!

Bij het boeken van een reis ga je akkoord met de algemene voorwaarden

Organisatie

Lakshmi Travel

Datum

9 t/m 12 september 2024

Deelnemers

Maximaal 22

Kosten

Ongeveer € 320,-

© 2023 Lakshmi Travel

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Contact

Lakshmi Travel
Rielerweg 23A
7416 ZA Deventer

WhatsApp 06-21715706

info@lakshmitravel.nl
www.lakshmitravel.nl

Webdesign en development:
Birdhouse Solutions