Portugal
Nog een paar plekjes over!

week I; 2 t/m 8 oktober 2 plekjes M/V
week II; 9 t/m 15 oktober 1 pekje M

Deze reis kun je gebruiken als reset, als bezinningsmoment, om jezelf te verwennen, te baden in luxe en te genieten van de zon. De foto’s vertellen bij lange na niet het hele verhaal van de pracht waar je door omringd wordt.

In samenwerking met www.vitaliseportugal.nl  hebben we een basisprogramma samengesteld dat je aan kan vullen met persoonlijke wensen.

Eten
Je kunt kiezen uit 3 voedingsprogramma’s. Een echte sapkuur met detox, een veganistische variant waarbij vast voedsel wordt geserveerd en een vegetarische variant waar vis optioneel kan worden aangeboden.. de kokkin is geweldig, ik heb nooit geweten dat vegetarisch eten zó hemels kan smaken.

Ontbijt, lunch en diner in de casa zitten bij de prijs in.

Uiteraard kun je op eigen gelegenheid de restaurantjes in de omgeving verkennen. We hebben er al een paar geprobeerd en wauw, wat smaakt het eten er goed!

Bewegen
Het basis dag programma ziet er ongeveer zo uit;
08:30  aquajoggen groep 1
09:00 aquajoggen groep 2         
10:00  ontbijt
11:30  - 12:30 yoga 3 dagen of bootcamp 2 dagen
13:00 lunch
14:00  afhankelijk van de dag lymfe drainage (2 maal), 30 minuten massage (uit te breiden naar een uur). Winkelcentrum, vrije tijd of tijd voor behandelingen, bezoek aan de zigeunermarkt in Loulé.

Op donderdag is yoga op het strand met zee zwemmen voor de liefhebbers & is er s' avonds een wandeling over de rotsen op de klif. Deelname aan het programma is geheel vrijblijvend. Het is onderdeel van het basispakket.

Extra behandelingen
Naast dit basisprogramma bestaat de mogelijkheid om behandelingen bij te boeken. Je kunt bijvoorbeeld een afspraak maken met een osteopaat, een pedicure of manicure of een beauty behandeling. Op www.vitaliseportugal.nl vind je de verschillende mogelijkheden. Op het moment dat je definitief boekt kun je je keuze doorgeven zodat Vitalise vast kan gaan plannen. De prijzen voor de extra behandelingen worden aan het einde van de reis apart in rekening gebracht.

Excursie
We hebben ook een EXTRA excursie voor je in gedachten. De prijs hiervan komt boven op het basispakket.

Je fietst voor 79 euro onder begeleiding van een ervaren gids fully equipt downhill op een mountainbike en maak je kennis met de veelzijdige natuur van Portugal. Onderweg krijg je een lunch aangeboden en je stopt bij een boerderij waar lokale producten worden aangeboden. De tocht duurt zo’n 6 uur. ENORME AANRADER! 

De vluchten naar Faro wordt door verschillende maatschappijen vanuit verschillende luchthavens uitgevoerd. We hebben er een aantal voor je geselecteerd. De prijs ligt tussen de 200 en 300 euro. Als je je opgeeft krijg je van ons een overzicht van onze voorkeursvluchten. Transfer van en naar het vliegveld is inbegrepen in het basispakket.

Prijs
Het basispakket zoals boven omschreven met aquajogging, bootcamp, yoga, wandeling, massage, lymfedrainage alle overnachtingen, infraroodsauna, jacuzzi , zwembad, sauna, gebruik van badjas en toiletartikelen, volledige verzorging, transfers, onbeperkt koffie, thee en water is 745,-

Dit is exclusief vlucht en fietsexcursie en evt bij te boeken behandelingen.

Als je interesse hebt voor de reis en je wilt je -onder voorhoud - opgeven kan dat door een mail te sturen naar info@lakshmitravel.nl. Vergeet niet te vermelden of je je opgeeft voor week I, of week II. mocht de week van je keuze al vol zijn dan zullen we je vragen of je de andere week mee kunt.

We zullen je dan een intake/aanmeld formulier sturen en werken je gezondheidsweek vast tot in de puntjes uit zodat je je er vast op kunt gaan verheugen!

Voor wie
Iedereen die bezig wil met zijn of haar gezondheid. Er zijn 7 twee persoonskamers met losse bedden en een kamer voor iemand die slecht ter been is maar wel graag wil kuren. Het gebouw en de tuin is niet rolstoelvriendelijk  - ligt op een heuvel - maar de mensen zijn wel bereid om te kijken wat mogelijk is.

Waar
Vitalise  Portimâo Portugal

Prijs
745 euro basispakket

200 -300 euro vlucht

Dit is een reis van Lakshmi en Co ism Robin Frings. bij deze reis is het verstandig om flexibel te boeken. dan kun je in geval het nodig is de naam en/of datum van je ticket aanpassen.

UWV heeft met ingang van 1 januari 2022 compleet onverwacht het protocol veranderd mbt tolken in het buitenland. Tolken in het buitenland wordt niet langer vergoed. Terwijl de strijd achter de schermen speelt heeft dit al directe gevolgen voor de tolken die met ons meereizen. Op dit moment vragen we onze reizigers of ze bereid zijn 12 uur van de eerste 30!! te reserveren per reis. alvast hartelijk dank daarvoor. zo laat in het jaar is dat bijna onmogelijk en zoeken we samen graag naar een oplossing,we komen er vast wel uit samen.

Bij het boeken van een reis ga je akkoord met de algemene voorwaarden

VOL

Organisatie

Lakshmi & Co.ism Robin Frings

Datum

2 t/m 8 oktober of 9 t/m 15 oktober 2023

Deelnemers

14

Kosten

€ 745,- excl vlucht

© 2023 Lakshmi Travel

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Contact

Lakshmi Travel
Rielerweg 23A
7416 ZA Deventer

WhatsApp 06-21715706

info@lakshmitravel.nl
www.lakshmitravel.nl

Webdesign en development:
Birdhouse Solutions