Portugal Algarve 2024
Gezonheid en ontspanning

week I : 28 oktober tot 3 november ( dames )
week II: 4 tot 10 november 

Deze reis kun je gebruiken als reset, als bezinningsmoment, om jezelf te verwennen, te baden in luxe en te genieten van de zon. De foto’s vertellen bij lange na niet het hele verhaal van de pracht waar je door omringd wordt. Check in op maandag, check out op zondag :-)

In samenwerking met www.vitaliseportugal.nl  hebben we een basisprogramma samengesteld dat je aan kan vullen met persoonlijke wensen.

Eten
Het eten is hemels, biologisch en met liefde bereid. speciale dieetwensen kun je doorgeven. Sommige maaltijden zijn vegetarisch, andere met vis of vlees, maar er is altijd meer dan voldoende te smullen.

Ontbijt, lunch en diner in de casa zitten bij de prijs in.

Uiteraard kun je op eigen gelegenheid de restaurantjes in de omgeving verkennen. We hebben er al een paar geprobeerd en wauw, wat smaakt het eten er goed!

Bewegen
Het basis dag programma ziet er ongeveer zo uit; voor iwe het wil;
08:30  aquajoggen groep 1
09:00 aquajoggen groep 2         
10:00  ontbijt
11:30  - 12:30 yoga 3 dagen/
13:00 lunch
14:00  afhankelijk van de dag lymfe drainage , 30 minuten massage (uit te breiden naar een uur). Winkelcentrum, vrije tijd of tijd voor behandelingen, bezoek aan de zigeunermarkt in Loulé.

Op donderdag is er heel vroeg (07:00) yoga op het strand met zee zwemmen voor de liefhebbers & is er s' avonds een wandeling over de rotsen op de klif. Deelname aan het programma is geheel vrijblijvend. Het is onderdeel van het basispakket.

Extra behandelingen
Naast dit basisprogramma bestaat de mogelijkheid om behandelingen bij te boeken. Je kunt bijvoorbeeld een afspraak maken met een osteopaat, een pedicure of manicure of een beauty behandeling. onegveer een week tevoren kun je aangeven welke behandelingen je wenst, en het kan ook ter plaatse. De prijzen voor de extra behandelingen worden aan het einde van de reis apart in rekening gebracht.

Excursie
We hebben ook een EXTRA excursie voor je in gedachten. De prijs hiervan komt boven op het basispakket.

Je fietst voor 99 euro -2023 prijs - onder begeleiding van een ervaren gids fully equipt downhill op een mountainbike en maak je kennis met de veelzijdige natuur van Portugal. Onderweg krijg je een lunch aangeboden en je stopt bij een boerderij waar lokale producten worden aangeboden. De tocht duurt zo’n 6 uur. ENORME AANRADER! 

De vluchten naar Faro wordt door verschillende maatschappijen vanuit verschillende luchthavens uitgevoerd. We hebben er een aantal voor je geselecteerd. De prijs ligt tussen de 200 en 300 euro. Als je je opgeeft krijg je van ons een overzicht van onze voorkeursvluchten. Transfer van en naar het vliegveld is inbegrepen in het basispakket.

Prijs
Het basispakket zoals boven omschreven met aquajogging, bootcamp, yoga, wandeling, massage, lymfedrainage alle overnachtingen, infraroodsauna, jacuzzi , zwembad, sauna, gebruik van badjas en toiletartikelen, volledige verzorging, transfers, onbeperkt koffie, thee en water is 947,-

Dit is exclusief vlucht en fietsexcursie en evt bij te boeken behandelingen.

Als je interesse hebt voor de reis en je wilt je -onder voorhoud - opgeven kan dat door een mail te sturen naar info@lakshmitravel.nl. Vergeet niet te vermelden of je je opgeeft voor week I, of week II. mocht de week van je keuze al vol zijn dan zullen we je vragen of je de andere week mee kunt.

We zullen je dan een intake/aanmeld formulier sturen en werken je gezondheidsweek vast tot in de puntjes uit zodat je je er vast op kunt gaan verheugen!

Voor wie
Iedereen die graag nog even van het zonnetje en het milde klimaat wil genieten voor de winter echt begint. Er zijn  twee persoonskamers waarvan een aantal met losse bedden. Het gebouw en de tuin is niet rolstoelvriendelijk  - ligt op een heuvel - maar de mensen zijn wel bereid om te kijken wat mogelijk is.

Waar
Vitalise  Portimâo Portugal

Prijs
947,- euro basispakket

200 -300 euro vlucht

Dit is een reis van Lakshmi. Bij deze reis is het verstandig om flexibel te boeken. dan kun je in geval het nodig is de naam en/of datum van je ticket aanpassen.

UWV heeft met ingang van 1 januari 2022 het protocol veranderd mbt tolken in het buitenland. Op dit moment vragen we onze reizigers of ze bereid zijn 12 uur of meer van de eerste 30!! te reserveren per reis. alvast hartelijk dank daarvoor. zo laat in het jaar is dat bijna onmogelijk en zoeken we samen graag naar een oplossing,we komen er vast wel uit samen.

Bij het boeken van een reis ga je akkoord met de algemene voorwaarden

Organisatie

Lakshmi 

Datum

28  okt - 3 nov of 4 nov - 10 nov 2024

Deelnemers

14

Kosten

€ 947,- excl vlucht

© 2023 Lakshmi Travel

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Contact

Lakshmi Travel
Rielerweg 23A
7416 ZA Deventer

WhatsApp 06-21715706

info@lakshmitravel.nl
www.lakshmitravel.nl

Webdesign en development:
Birdhouse Solutions